D Rijbewijs

BUSCHAUFFEUR: EEN CARRIÈRE OP DE WEG
De gemiddelde leeftijd van buschauffeurs in Nederland ligt tussen de 55 en 60 jaar. Tussen 2017 en 2026 zal meer dan 40 procent van de huidige chauffeurs met pensioen gaan. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren maar weinig nieuwe chauffeurs opgeleid. Om al die lege plekken achter het stuur op te vullen, zijn duizenden nieuwe buschauffeurs nodig. De kans op werk is dan ook zeer groot na het behalen van je rijbewijs!

Rijschool West-Friesland heeft een snelle en praktijkgerichte opleiding zodat jij snel aan het werk kan als buschauffeur. Je kan kiezen uit een volledig pakket of je bepaalt zelf welke producten je afneemt. Rijschool West-Friesland adviseert je graag in het maken van de juiste keuze.

Code 95 nodig?
Wanneer je beroepsmatig (commercieel) gaat rijden op een bus heb je naast het rijbewijs D ook de aanvulling Code95 op je rijbewijs nodig. Deze aanvulling bestaat uit een extra theorie-examen en twee praktijktoetsen. Er zijn enkele vrijstellingen voor de Code95, waaronder hobbymatig gebruik van een bus. Meer weten over vrijstellingen? Neem even contact met ons op.

PAKKET - BUSCHAUFFEUR MET CODE 95 & THEORIECURSUS
€ 2999,-

Geschikt voor aanstaande beroepschauffeurs die code 95 op hun rijbewijs nodig hebben en zich willen voorbereiden op de theorie-examens door het volgen van een theorie-cursus. Dit pakket bestaat uit:

Uitgebreid theoriepakket (inclusief e-learning)
Theoriecursus RV1, V2D, V3D
Theorie-examen RV1, V2D, V3D
26 praktijklessen bus (60 minuten per les)
CBR Praktijkexamen D
Code95 Praktische Toets D
Code95 Toets besloten terrein D

Eerst een proefles doen, dat kan ook voor een proefles van 1,5 uur brengen wij € 99,- in rekening.


Schrijf je nu in voor een proefles!

Vul onderstaand formulier in en volg voordelig een proefles bij Rijschool West-Friesland BV

Kies eerst de categorie

A + A2 Rijbewijs - Motorfiets


AM Rijbewijs - Bromfiets / Scooter


B Rijbewijs - Auto


BE Rijbewijs - Aanhanger


C + CE of D Rijbewijs - Vrachtwagen en/of Bus rijbewijs


Code 95