LZV

Cursusduur

-7 uur plus examen dagopleiding met 1 cursist of verdeeld over 2 dagen met 2 cursisten.

Cursuslocatie
Het afleggen van de examens gebeurd in Wognum.

De examens zien er als volgt uit:

Een mondeling examen van 45 minuten over kennis verkeer m.b.t. de speciale LZV regelgeving en de specifieke eisen van de LZV voertuigeisen.
Een praktijk examen van 90 minuten, waarbij gekeken wordt naar defensief en schadepreventief rijgedrag, rijstijl, toepassing van HNR Het Nieuwe Rijden, manoeuvreren
Voor aanvang van het examen moet u een verklaring tekenen, waarmee u verklaart minimaal vijf jaar ervaring te hebben met het besturen van een CE voertuig en dat u in de drie jaar voorafgaand aan deelname aan de proef de rijbevoegdheid niet is ontzegd of het rijbewijs ongeldig is verklaard of ingevorderd wegens een overtreding of misdrijf.

Lesmateriaal
Deze opleiding wordt uitgevoerd met een LZV combinatie van Rijschool West-Friesland.

Kosten KLZV Certificaat
Voor één lesdag inclusief examen met 1 cursist of twee lesdagen met 2 cursisten inclusief examen is uw investering € 1250,- per cursist inclusief af/aanmeldkosten voor de nascholing richtlijn vakbekwaamheid p.p. per cursusdag. Deze cursus telt voor 7 of 14 uur mee voor de Nascholing, als praktijk.

Subsidie
Transportbedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds kunnen in aanmerking komen voor een stimuleringspremie op de cursusprijs en een bijdrage in de verletkosten. Voor transportbedrijven is er een SOOB-subsidie beschikbaar van €350,-.


Schrijf je nu in voor een proefles!

Vul onderstaand formulier in en volg voordelig een proefles bij Rijschool West-Friesland BV

Kies eerst de categorie

A + A2 Rijbewijs - Motorfiets


AM Rijbewijs - Bromfiets / Scooter


B Rijbewijs - Auto


BE Rijbewijs - Aanhanger


C + CE of D Rijbewijs - Vrachtwagen en/of Bus rijbewijs


Code 95